Vill du bli en del av vårt team?

Läkare

Vi söker en läkare med Palliativ diplomering antingen på konsultuppdrag eller enligt överenskommelse 1-2 dagar/vecka.
Vi är en liten verksamhet med ca 20 anställda som sedan 2015 bedriver avancerad sjukvård i hemmet på uppdrag av Region Stockholm. I dagsläget har vi 40 inskrivna patienter.
Hos oss kommer du ingå i vårt team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator, där du kommer bistå teamet med din spetskompetens. Rutin för hur det att ska genomföras tar vi fram gemensamt tillsammans med sökande.
Som anställd på ASIH Tyresö Söderort får du handledning av extern handledare var tredje vecka och i våra lokaler på Solkraftsvägen finns tillgång till personalgym och bastu.

  • Anställningsform: Behovs- eller timanställning
  • Kvalifikationer: Specialistläkare – 5 års erfarenhet eller mer
  • Krav: B körkort

Ansök via mail, märk ansökan: Läkare
maria.l.kjellner@asihtyreso.se

 

Dietist

Nu söker vi en Dietist.

Som dietist hos oss ingår du i vårt multiproffesionella team. Du kommer självständigt och i samverkan med patienten undersöka och bedöma näringsintag, näringstillstånd och näringsbehov samt planera nutritionsbehov för olika patientkategorier.

Du kommer utbilda och informera patienter och övrig personal om kost och hälsa. Du kommer att förskriva lämpliga nutritionsprodukter och sondmatningstillbehör. Vid behov av TPN samråder du med ansvarig läkare och sjuksköterska samt dokumentera och följa upp individuell nutritionsbehandling.

Är du den vi söker?

Är du utbildad dietist med erfarenhet av arbete med svårt sjuka patienter och gillar att arbeta i team.

Du gillar att arbeta självständigt och är trygg i att göra egna bedömningar. Arbetat består i patientkontakt i patientens hem. Du ska ha lätt att både samarbeta med andra och självständigt. Vi dokumenterar i Take Care.

Som anställd på ASIH Tyresö Söderort får du handledning av extern handledare var tredje vecka och i våra lokaler på Solkraftsvägen finns tillgång till personalgym och bastu.

  • Anställningsform: Deltid (50%), 6 månader eller längre.
  • Kvalifikationer: Dietist med 2 års erfarenhet eller mer, eftergymnasial utbildning 2 år eller längre.
  • Språkkrav: Svenska
  • Krav: B-körkort

Ansök via mail, märk ansökan: Dietist

jojo.thermaenius@asihtyreso.se

Categories

  • Inga kategorier