Vill du bli en del av vårt team?

Läkare

Vi söker en läkare med Palliativ diplomering antingen på konsultuppdrag eller enligt överenskommelse 1-2 dagar/vecka.
Vi är en liten verksamhet med ca 20 anställda som sedan 2015 bedriver avancerad sjukvård i hemmet på uppdrag av Region Stockholm. I dagsläget har vi 40 inskrivna patienter.
Hos oss kommer du ingå i vårt team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator, där du kommer bistå teamet med din spetskompetens. Rutin för hur det att ska genomföras tar vi fram gemensamt tillsammans med sökande.
Som anställd på ASIH Tyresö Söderort får du handledning av extern handledare var tredje vecka och i våra lokaler på Solkraftsvägen finns tillgång till personalgym och bastu.

 • Anställningsform: Behovs- eller timanställning
 • Kvalifikationer: Specialistläkare – 5 års erfarenhet eller mer
 • Krav: B körkort

Ansök via mail, märk ansökan: Läkare
maria.l.kjellner@asihtyreso.se

 

Undersköterska

Vi söker ytterligare en undersköterska till vår ASIH verksamhet i Tyresö.
Som undersköterska ingår du i det multiproffesionella teamet. Du kommer utföra åtgärder som blodprovstagning, sårvård, basal omvårdnad i samverkan med våra kommuner. Du kommer arbeta tätast med sjuksköterskan där du ska kommunicera och samverka kring patienters behov. Du kommer att göra egna hembesök och bedömningar utifrån din kompetens som undersköterska.
Är du som undersköterska trygg i din yrkesroll och har stor erfarenhet av att vårda svårt sjuka patienter. Har vana av blodprovstagning, blodtryckstagning, pulsmätning, såromläggningar, KAD sättning?
Du kommer även få delegering på vissa åtgärder vad gäller administrering av läkemedel.

Som anställd på ASIH Tyresö Söderort får du handledning av extern handledare var tredje vecka och i våra lokaler på Solkraftsvägen finns tillgång till personalgym och bastu.

 • Anställningsform: Behovs- eller timanställning
 • Kvalifikationer: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning – 5 års erfarenhet eller mer. 
 • Meriterande: Gymnasial utbildning inom Hälso- och sjukvård
 • Språkkrav: Svenska
 • Krav: B-körkort

Ansök via mail, märk ansökan: Undersköterska
jojo.thermaenius@asihtyreso.se

 

Sjuksköterskor/Specialistsjuksköterskor

Nu söker vi ytterligare två Sjuksköterskor/Specialistsjuksköterskor för timanställning och sommarvikariat till vår ASIH Verksamhet i Tyresö.
Som sjuksköterska inom ASIH verksamhet arbetar du med svårt sjuka patienter i hemmet. Du möter olika patientkategorier med olika diagnoser och i olika skeden. Arbetet utgår från det multiproffesionella teamet bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och kurator. Vi arbetar personcentrerat och med en tydlig del i vårdkedjan.

Som sjuksköterska utför du medicinska åtgärder i patientens hem såsom nutritionsbehandling, hydrering, infektionsbehandling, smärtlindring, vård i livets slut. Arbetet består även av att synkronisera vården med specialistkliniker runt om i Stockholm tex våra onkologiska kliniker genom att förbereda patienter inför olika behandlingar tex med provtagning och transfusioner.
Du kommer planera, utföra och utvärdera omvårdnaden av patienten.
Du kommer arbeta självständigt genom att göra egna bedömningar i hemmet och utföra åtgärder enligt riktlinjer i samråd med läkare.

Tjänsten är tillsvidare men är du rätt person så kan tjänsten konverteras till fast anställning.
Som anställd på ASIH Tyresö Söderort får du handledning av extern handledare var tredje vecka och i våra lokaler på Solkraftsvägen finns tillgång till personalgym och bastu.

 • Anställningsform: Behovs- eller timanställning
 • Kvalifikationer: Sjuksköterska, grundutbildad –  5 års erfarenhet eller mer
 • Språkkrav: Svenska
 • Krav: B-körkort

Ansök via mail senast, märk ansökan: Sjuksköterska
jojo.thermaenius@asihtyreso.se

 

Dietist

Nu söker vi en Dietist.

Som dietist hos oss ingår du i vårt multiproffesionella team. Du kommer självständigt och i samverkan med patienten undersöka och bedöma näringsintag, näringstillstånd och näringsbehov samt planera nutritionsbehov för olika patientkategorier.

Du kommer utbilda och informera patienter och övrig personal om kost och hälsa. Du kommer att förskriva lämpliga nutritionsprodukter och sondmatningstillbehör. Vid behov av TPN samråder du med ansvarig läkare och sjuksköterska samt dokumentera och följa upp individuell nutritionsbehandling.

Är du den vi söker?

Är du utbildad dietist med erfarenhet av arbete med svårt sjuka patienter och gillar att arbeta i team.

Du gillar att arbeta självständigt och är trygg i att göra egna bedömningar. Arbetat består i patientkontakt i patientens hem. Du ska ha lätt att både samarbeta med andra och självständigt. Vi dokumenterar i Take Care.

Som anställd på ASIH Tyresö Söderort får du handledning av extern handledare var tredje vecka och i våra lokaler på Solkraftsvägen finns tillgång till personalgym och bastu.

 • Anställningsform: Deltid (50%), 6 månader eller längre.
 • Kvalifikationer: Dietist med 2 års erfarenhet eller mer, eftergymnasial utbildning 2 år eller längre.
 • Språkkrav: Svenska
 • Krav: B-körkort

Ansök via mail, märk ansökan: Dietist

jojo.thermaenius@asihtyreso.se

Categories

 • Inga kategorier